Nova vest
Fudbal

Petak, 26.02.2021.

13:45

Kuman prekinuo obraćanje, krenula mu krv iz nosa

Fudbaleri Barselone u subotu 27. februara u okviru 25. kola u La Ligi gostuju Sevilji na "Ramon Sančes Pishuanu".

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Kuman prekinuo obraćanje, krenula mu krv iz nosa
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Biće to prvi od dva meča između "blaugrane" i ekipe sa juga Španije, drugi je revanš meč u Kupu kralja.

Trener Barselone Ronald Kuman kaže da je prvi fokus na prvenstvenom meču, jer njegov tim ima pet bodova manje od vodećeg Atletika.

"Ovo će biti dve različite utakmice. U Kupu kralja imamo zaostatak od 2:0, ali u prvenstvu moramo da nastavimo sa dobrim rezultatima. Bitno je uzeti bodove i izvršiti pritisak na one ispred nas", kaže Kuman, koji nije mogao da precizira da li će u ovom meču igrati Ronald Arauho.

Na konstataciju da je pred njegovim timom možda najvažnija nedelja, reagovao je time što je pokušao da skine pritisak sa leđa igrača.

"Nisam saglasan da je ovo najbitnija nedelja, ispada sa samo mi imamo važne utakmice. Top timovi igraju međusobno i pritisak je na svima. Kada ste trener Barselone uvek ste pod pritiskom", dodao je Kuman.

Holanđanin je poručio da neće biti deo predstojećih klupskih izbora.

"Ne glasam jer nisam neko ko mora da glasa. Svaki kandidat ima svoju priču, misli da zna šta je najbolje za klub. Čekaću rezultate, članovi kluba odlučuju. Posle toga dolazim na red ja, nikako pre toga", zaključio je Kuman.

Interesantno je da je Kuman opet morao da skrati obraćanje medijima pošto mu je po drugi put u poseldnjih nekoliko meseci pred novinarima krenula krv iz nosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve