Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.02.2021.

13:20

B92.net na trgu Duomo: "Biće 3:0 za Zvezdu" VIDEO

Trg Duomo i čuvena Milanska katedrala.

Izvor: B92

Autor:B92

B92.net na trgu Duomo:
Foto: B92.net/MS

Simbol Milana i mesto okupljanja turista sa svih strana sveta, ali i mesto gde se skupljaju navijači pre velikih utakmica.

Revanš Milana i Crvene zvezde jeste takav, ali u ovim okolnostima nisu moguća okupljanja i prisustvo publike na San Siru.

Ipak, reporter B92.net uspeo je da pronađe nekoliko "prikrivenih" pristalica i ljuditelja fudbala. Jer, to je logično u ovom fudbalskom gradu.

"Biće 0:3 za Zvezdu"
, iznenadio nas je Mikele ispred katedrale, pre nego što je otkrio da je veliki navijač Juventusa i da ne voli "milanske blizance".

Samo nekoliko metara dalje naleteli smo na sredovečnog gospodina, sa maskom u bojama "rosonera", jasno iskazujući navijačku pripadnost.

"Bez Ibre to će biti 2:1 za Milan. Stanković je imao puno sreće u prvom meču. On je legenda Intera, a Zvezda ima dobar i jak tim"
, poručio nam je Valter.

Sredovečniji Italijani se teško služe engleskim jezikom, pa smo uspeli da pronađemo još jednog.

"1:0 za Milan",
dao je prognozu.

Utakmica na San Siru počinje u 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve