Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.02.2021.

13:45

Mihajlović otkrio za koga će navijati na Evropskom prvenstvu

Srpski trener Siniša Mihajlović kaže da će Crvenoj zvezdi biti jako teško u Milanu, ali da će navijati za nju.

Izvor: MT

Autor: MT

Mihajlović otkrio za koga će navijati na Evropskom prvenstvu
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Crvena zvezda je moj omiljeni tim i navijaću za nju. Na klupi je Dejan Stanković moj mlađi brat. Ali, teško je da se izboriš protiv Milana

Siniša je prokomentarisao trku za Skudeto u Italiji, koju vode Inter, Milan i Juventus.

"Nije gotova trka, ali Inter ima najveće šanse da je osvoji. Zasluženo su pobedili na derbiju u meču u kome je Ibrahimović bio najopasniji. Baš on je razlika između Milana koji sam ja vodio i onog koji sada trenira Pioli", rekao je Mihajlović u emisiji "Tiki Taka".

Mihajlović je govorio i o odnosu sa Zlatanom Ibrahimovićem, kao i činjenici da će Šveđanin nastupati na muzičkom festivalu u Sanremu.

"Šta bi bilo da je Ibra došao u Bolonju? Danas bismo bili u Ligi Evrope. Pitate me šta bi bilo da sam mu trener i da li bih mu dozvolio da ide u Sanremo? Da, ne bih imao problem. Sve dok dobro trenira, radi ono što mora mene ne zanima. A privatni život je nešto drugo, svako u slobodno vreme može da radi šta hoće."

Na kraju, Miha je govorio i o predstojećem Evropskom prvenstvu.

"Ja nemam kristalnu kuglu, pa da kažem kakav će rezultat Roberto Mančini (selektor Italije) da napravi na EP. Nadam se da će pobeđivati, a pošto nema Srbije navijaću za Italiju i malo za Hrvatsku", zaključio je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve