Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.02.2021.

21:55

Stanković: Milan lako dobio penal

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković posle remija sa Milanom (2:2) pred novinare je došao ushićen.

Izvor: SS

Autor: SS

Stanković: Milan lako dobio penal
Foto: StarSport

Crvenog lica, ne toliko srećan, već sa tragovima u posledici drame usled pogotka Milana Pavkova u poslednjim sekundama, sa igračem manje.

Počeo je izlaganjem da je verovao u pozitivan rezultat, iako je napomenuo da je Milan prelako dobio penal.

"Osetio sam sve momke koji su odradili fenomenalan posao protiv jake ekipe. Pavkov je nagrađen. Kada neko dobro radi, dobro mu se vraća. Čestitam momcima na hrabroj igri, iako smo u 15 minuta bili nekako tihi", krenuo je Stanković, a onda se brzo prebacio na situaciju za penal "rosonera".

"Penal je dosta olako dosuđen. Ok, razumem da je Milan i nosi težinu, ali je dosta lagano svirao. Gledao sam sa Pankovom video, rekao mi je ‘Mister stavio sam mu ruku na rame i nisam ga gurao’. Teo Ernandes je pao, nije povučen, a Milan je dobio lako penal", objasnio je Stanković, uz napomenu da ne traži alibi za takvu odluku.

Milan je imao 2:1, Rodić je "pocrveneo", a onda se desio Pavkov.

"Nismo odustajali ni sa igračem manje. Uspeli smo sa izjednačilo i ostavimo otvorenu nadu za revanš. Biće teže na San Siru, nemamo Milunovića i Rodića, ali ćemo nekako sastavitj tim".

Pohvala je usledila za Gelora Kangu i Mirka Ivanića.

"Stavili smo tačku na sve što je bilo. Nisam zlopamtilo. Nemam nista protiv ikog, sve dok je grupa iznad svakog ponedinca. Svi se žrtvovali za svakog. Lepu partiju odograo je Ivanić, ali sam mu rekao da nekad mora da bude ciničan. Da je ‘bocnuo’ Donarumu.. Idemo dalje, rastemo iz meča u meč", zaključio je Stanković, uz konstataciju da mi je žao što 60.000 ljudi nije pratilo ovaj susret.

Sa stadiona "Rajko Mitić" – Miloš Simanović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve