Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.02.2021.

14:28

"Da li da okačimo kopačke o klin i prihvatimo da titulu ne možemo uzeti?"

Fudbaler Partizana Lazar Marković izrazio je nezadovoljstvo mišljenjem koje provejava u javnosti da je šampionska trka u Srbiji uveliko rešena.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Popularni "Markec" je burno reagovao po dolasku sa priprema u Turskoj pročitavši natpise u medijima i komentare koji ukazuju da je Crvena zvezda već novi šampion, a da Partizan nema šansu da je dostigne.

Da postanete deo B92.net Sport zajednice kliknite OVDE

Podsetimo, posle polovine takmičenja u Linglong Superligi Srbije je razlika na tabeli između "večitih" rivala devet bodova.

"Kako smo se vratili u Beograd, čitamo u svim medijima, od portala do štampanih, kako nas već svrstavaju u takmičenje „Lige konferencije“ i kako večiti rival, i da se igra još stotinu kola, ne može da izgubi prvo mesto, što automatski znači da nam neko već na startu polusezone osporava borbu za titulu", ljut je Marković i dodaje:

"Ako nam to neko kaže četiri meseca pre kraja sezone, s pravom se pitamo koju poruku nam šalju i treba li da okačimo kopačke o klin ili da prihvatimo da titulu uzeti ne možemo?!", pita se iskusni fudbaler Partizana, a prenosi "Telegraf".

"Naša poruka je: Mi se borimo do kraja! Ovde smo jer nam je klub iznad svega, volimo i verujemo u Partizan i volimo fudbal! Naš borba traje do poslednjeg kola, na svakom stadionu i protiv svakog kluba u ligi. Da li ćemo uspeti – ne znamo. Ali znamo da ćemo se boriti do poslednjeg dana!"
, podvukao je Lazar Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve