Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.01.2021.

10:45

Nije Luka Jović jedina enigma

Nekoliko pojačanja Real Madrida u poslednje vreme nije bilo na visini zadatka.

Izvor: MT

Autor: MT

Nije Luka Jović jedina enigma
Foto: Profimedia

I dok je Luka Jović po minute morao da ode u Ajntraht iz Frankfurta, gde je dobro krenuo, Eden Azar je proteklog vikenda odigrao najbolju partiju u sezoni.

U trijumfu nad Alavesom imao je gol i asistenciju.

Belgijanac, uprkos bledim partijama od leta 2019. godine, nekako je bio u senci kritika koje su bile pre svega usmerene ka srpskom napadaču.

U prvoj sezoni imao je mnogo problema sa povredom kolena, a jedan gol protiv Granade bilo je sve od njega. Zaista malo od igrača koji je plaćen više od 100.000.000 evra.

Ni druga kampanja u dresu kraljevskog kluba nije (za sada) baš najbolja. I dalje se mučio sa povredom, a tu je bila i pauza zbog pozitivnog testa na koronavirus.

Pre meča sa Alavesom uspeo je da postigne samo dva gola – protiv Ueske i Intera.

"Tačno je da je strpljenje u Realu teško, ali imamo veliku veru u Edena. Imao je sjajnu predstavu protiv Alavesa, gol i asistencija. Videli smo bljesak, Azara u najboljem izdanju i to ćemo nadam se videti u svakoj utakmici", rekao je pomoćnik Zidana, David Betoni.

Real ide polako sa Azarom, pošto povreda još uvek nije prošlost.

Čak i u meču sa Alavesom Azar je u nekoliko navrata šepao, a plan je da za dvomeč sa Atalantom u osmini finala Lige šampiona bude 100 odsto spreman.

Do tada bi ovaj krilni napadač trebalo da odigra pet utakmica u LaLigi...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve