Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.01.2021.

20:40

Sergej: Bilo je važno ostati u igri za Top 4

Sergej Milinković-Savić prikazao je još jednu odličnu partiju u dresu ekipe Lacija.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Sergej: Bilo je važno ostati u igri za Top 4
Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Reprezentativac Srbije bio je strelac prvog od dva gola Rimljana na utakmici u pobedi nad Sasuolom od 2:1.

Bio je to četvrti uzastopni trijumf "nebeskoplavih" kojom su došlo do desete pobede i nastavili trku za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Po završetku duela na "Olimpiku", Milinković-Savić je istakao značaj pobede u momentima kada Simone Inzagi nije mogao da računa na Luisa Felipea i Luisa Alberta.

"Nedostajala su nam dva jako važna igrača, ali mi smo to nadoknadili, jer smo jedinstveni. Znamo koliko nam je bila važna ova pobeda. Sada je vreme da gledamo unapred. Može se reći da nismo blistali, da smo odigrali čak i slab meč, ali ovo nam je četvrta pobeda u nizu", kaže Sergej.

Na pitanje, šta je ekipi nedostajalo ranije da pobeđuje u seriji, Milinković-Savić je za "Skaj Italija" rekao da nisu imali jak mentalitet.

"Ne znam šta da odgovorim, možda nismo imali pravi mentalitet. Sada igramo požtvovanije, imamo snažnu, ujedinjenu grupu igrača".

Cilj je ostvariti plasman na neku od prve četiti pozicije.

"Približili smo se mestima koja vode u Ligu šampiona. To je bilo najvažnije, ostati u igri. Za manje od mesec dana ćemo nastaviti takmičenje u Evropi, ali vreme je da se ipak koncentrišemo na mečeve pre tog sa Bajernom", zaključio je srpski reprezentativac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d