Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.01.2021.

11:30

Birmančević i Lukić: Da dobro prezentujemo Superligu

Fudbaler Srbije Veljko Birmančević izjavio je da se reprezentacija koju čine igrači iz domaćeg šampionata dobro pripremila za američku turneju.

Izvor: MT

Autor: MT

Birmančević i Lukić: Da dobro prezentujemo Superligu
Foto: FSS

Srbija će odigrati mečeve protiv Dominikanske Republike (26. januar) i selekcije Paname (28. januar), a igrač Čukaričkog debitovaće za reprezentaciju Srbije.

"Moram da istaknem da smo dobro radili u Staroj Pazovi, nadam se da ćemo na turneji ostaviti dobar utisak i ostvariti pobede. Imamo odličnu atmosferu bez obzira što se svi ne poznajemo dovoljno dobro. Kada se radi o zahtevima stručnog štaba, onda moram da kažem da ja i još neki igrači smo već upoznati sa tim zahtevima, jer smo pošli kroz mladu selekciju. Ostali su sve dobro prihvatili i nadam se da ćemo svi zajedno biti spremni za ono nas očekuje",
rekao je Birmančević za sajt FSS.

Napadač TSC-a Nenad Lukić ne krije da je srećan zbog onoga što njega i saigrače očekuje na američkoj turneji.

"Sve ovo je neka nagrada za do sada uloženi napor, igre i golove koje sam postigao. Dobro smo radili u Staroj Pazovi, za relativno kratko vreme prihvatili zahteve onoga što traži šef i stručni štab. Nadam se da ćemo na ovoj turneji veoma dobro prezentovati Superligu Srbije i srpski fudbal", istakao Lukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve