Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.01.2021.

20:05

"Mesi je trebalo da zaigra za Espanjol"

Maurisio Poćetino, trener Pari Sen Žermena, izjavio je da je najbolji igrač Barselone, Lionel Mesi, lako mogao da zaigra za Espanjol.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Argentinac je u to vreme igrao za Espanjol i tvrdi da je u klubu sve bilo spremno za dolazak Mesija.

On je otkrio da su dani delili Espanjol od toga da dovedu Mesija na pozajmicu.

"Uvek sanjate o najboljim igračima. Mesi je trebalo da zaigra za Espanjol. Bio je praktično već na pozajmici pre meča za trofej 'Đoan Gamper', protiv JUventusa", otkrio je Poćetino za "EL Larguero".

On je odbacio spekulacije kako je prošlog leta trebalo da preuzme Barselonu pošto je viđen u društvu Đozepa Marije Bartomeua.

"Sastanak prošlog leta? Činjenica je da se nas dvojica znamo dugo, sreli smo se u kafeu. Nije bilo govora o Barseloni", otkrio je Argentinac.

On je jednom prilikom izjavio kako bi se radije povukao na svoju farmu u Argentini, nego što bi trenirao Barselonu.

"Kada sam rekao to za farmu i Barselonu, otišao sam predaleko. Stvari mogu da se kažu i drugačije. Imam prijatelje koji navijaju za Barselonu. Ali ja sam 'periko' (navijač Espanjola) i teško mi je da se identifikujem sa Barselonom. Niko ne bi razumeo".

Uveren je da mu slede uspesi u Parizu, a pomenuo je i Kilijana Mbapea.

"Mbape je srećan u Parizu, nema sumnje. Voli da živi ovde. Da li će obnoviti ugovor? Klub čini napore da obnovi ugovore sa ključnim igračima, jasno je da je Mbape igrač sa ogromnim potencijalom", dodao je.

Naravno, nije se mogao zaobići ni Mesi, ali u drugom kontekstu, oko dolaska u Pariz.

"Čuo sam izjavu Nejmara kako će sledeće sezone igrati sa Mesijem. Morate biti pažljivi šta govorite o igračima drugih timova", zaključio je Poćetino.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve