Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.01.2021.

12:15

Nudili mu zvezdu Atletika preko WhatsApp, mislio da se šale

Andre Vilas-Boaš, trener ekipe Marseja, izjavio je da francuski klub nema uslove da angažuje bivšeg napadača Čelsija i Atletika, Dijega Kostu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Nudili mu zvezdu Atletika preko WhatsApp, mislio da se šale
Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Iskusni napadač je nedavno napustio redove madridskog kluba, šest meseci pre isteka ugovora i u potrazi je za novim angažmanom.

Bilo je govora da bi mogao da pojača Vulverhempton, ali pominjao se i Marsej sve dok Vilas-Boaš nije otkrio šta se dešavalo iza kulisa.

"Pre svega, Dijego Kosta zarađuje 16 miliona evra godišnje. To je prva stvar koju je trebalo da imamo na umu. Dobio sam poruku preko WhatsApp sa nepoznatog broja u kojoj mi kažu kako je Dijego Kosta želeo da dođe u Marsej. Mislio sam da je šala!", rekao je trener Marseja. On decidirano tvrdi da od tog transfera neće biti ništa. "On je jedan od najboljih napadača na svetu, ali moramo da potražimo drugu opciju. Ne možemo da ispratimo njegovu platu", jasan je Vilas-Boaš.

Kosta je u dresu Čelsija postigao 59 golova na 120 mečeva tokom tri sezone.

U svom drugom boravku u Atletiku postigao je svega 19 golova na 81 utakmici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve