"Srbija je jednoglasna, čekamo Piksija za selektora"

Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić je potvrdio da je Dragan Stojković Piksi prvi i glavni kandidat za funkciju selektora Srbije.

SSIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: StarSport/Srđan Stevanović
Foto: StarSport/Srđan Stevanović

Serija A na TV B92
Nedelja, 24. januar
12.30 Juventus – Bolonja

"Maksimalno se trudim da postignemo dogovor sa Draganom Stojkovićem za kojeg sam nedavno rekao da je bio i ostao prvi kandidat za selektora. Stojković isto želi da preuzme reprezentaciju, tako da i on i FSS zajednički ulažu ogroman napor da se to konačno i dogodi", izjavio je Pantelić za "Tanjug".

On je na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije obavestio članove o aktivnostima u vezi sa izborom novog selektora A reprezentacije.

"Predočio sam Izvršnom odboru na čemu sam radio prethodnih nedelja što se tiče izbora selektora A tima. U odnosu na ovo što sam rekao potrebno je još malo strpljenja, tako da je IO saglasan da novog selektora imenujemo do polovine februara", poručio je Pantelić.

Kako je naveo, razgovarano je sa sedam kandidata, a trojica su užem izboru.

"Prema tome Savez će ukoliko slučajno ne bude dogovora sa Stojkovićem, u šta lično čisto sumnjam, u navedenom vremenskom okviru imenovati novog selektora naše najbolje reprezentacije“, rekao je Pantelić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu