Nova vest
Fudbal

Petak, 15.01.2021.

17:55

Milivojević se potukao sa saigračem

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević i napadač Miši Batšuaji, žestoko su se sukobili na poslednjem treningu londonske ekipe.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Milivojević se potukao sa saigračem
Foto: Profimedia

Kako prenose ostrvski mediji, njih dvojica su morali da budu razdvojeni na treningu pred meč sa Arsenalom koji je završen rezultatom 0:0.

Žestina sukoba je zapanjila sve prisutne, a do okršaja je došlo iz neverovatnog razloga.

Menadžer Roj Hodžson je od igrača zahtevao da odrade vežbu gde bi se testirala brzina njihove reakcije na prvu loptu povećanjem brzine dodavanja iz neposredne blizine.

Milivojević je bio iznerviran jačinom udaraca Belgijanca, Luka mu je odgovorio time što je raspalio loptom po njemu sa kratkog rastojanja.

Razmenili su nekoliko udaraca, Milivojević je završio na travi gde se okršaj nastavio, sve dok saigrači nisu skočili da ih razdvoje!

Milivojević je odigrao 89 minuta na meču sa Arsenalom dok je Batšuaji sedeo na klupi za rezervne igrače.

Srpski fudbaler je nedavno bio na meti kritičara na Ostrvu zbog kršenja kovid protokola tokom novogodišnjih praznika. On se kasnije izvinio zbog toga.

Kristal Palas je odbio da prokomentariše poslednji incident.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d