Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.01.2021.

14:40

I Partizan imao navijače na tribinama

Nakon što je Crvena zvezda u meču Evrolige protiv Fenerbahčea imala podršku sa tribina, isti slučaj bio je i sa Partizanom u Evrokupu protiv Trenta.

Izvor: SS

Autor: SS

I Partizan imao navijače na tribinama
Foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto

Crno-beli su u sredu uveče savladali Italijane sa 71:43, a onda taj trijumf proslavili sa stotinak navijača u dvorani "Ranko Žeravica".

Uprkos propisanim merama kriznog štaba Vlade Republike Srbije da u zatvorenom protstoru nije dozvoljeno okupljanje više od pet osoba, crno-beli ističu da je sve bilo po propisima.

"Mi smo postupali po važećim pravilnicima! Niko nije postupao mimo zakona, mi kao odgovoran klub postupamo isključivo u skladu sa zakonom. Šanse za zaražavanje na našoj utakmici su mizerne, jer se sve epidemiološke mere strogo poštuju i kontrolišu. Utakmici su prisustvovali članovi skupštine kluba, Upravnog odbora, članovi komisija i sponzorskog pula", rečeno je iz Partizana za "Telegraf".

I Partizan je, kao i Crvena zvezda pre nekoliko dana, imao isto objašnjenje, te da su svi u dvorani bili dezinfikovano i sa maskama.

"Dodali bismo i da su svima pre ulaska u dvoranu bile dezinfikovane ruke i noge, da im je merena temperatura, da su poštovali distancu i da su nosili maske. Takođe, prisutni u hali, sa sve službenim licima su zauzeli 3 posto kapaciteta dvorane", dodali su iz Humske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve