Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.01.2021.

08:50

Real šalje 150 miliona evra za Mbapea, u igri i Jović

Real Madrid sprema veliki transfer, jedan od najvećih u istoriji fudbala.

Izvor: MS

Autor: MS

Real šalje 150 miliona evra za Mbapea, u igri i Jović
EPA-EFE/YOAN VALAT

List AS piše da je kraljevski klub odlučio da pošalje ponudu Pari Sen Žermenu od 150 miliona evra za najboljeg igrača Kilijana Mbapea.

To je pojačana ponuda za eksplozivnog napadača "svetaca", koji je dugododišnja želja Reala i njegovog zemljaka Zinedina Zidana.

Pročitajte još Stigla potvrda: Luka Jović se vratio u Ajntraht FOTO

Real igra na tu kartu da će predstojeće leto biti pravi momenat jer Mbapeu ugovor sa PSŽ-om ističe 2022, pa je poslednja godina često ona kada se dogovara transfer.

U celoj priči bi Real mogao da pošalje nekoliko igrača.

Na listi je i srpski fudbaler Luka Jović, koji će do kraja sezone igrati na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta, a onda bi moglo da dođe do velike trampe i mogućeg odlaska u Pariz.

Pored Jovića na listi su još Isko Alarkon, Dani Sebaljos, Garet Bejl, Marselo i Braim Dijas, pa je na PSŽ-u da donese odluku.

Virus korona poremetio je fudbalski kalendar, pa se tako veèeras (21.00) igra Superkup Francuske i sastaju se PSŽ i Marselj. Parižani su u dobroj formi i ulaze u ovaj meè kao favoriti – kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ – Marselj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve