Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.01.2021.

18:00

"FCSB će osvojiti Ligu šampiona"

Prilično dugo nije bilo Điđija Bekalija, kontroverznog predsednika FSCB, u javnosti.

Izvor: SS

Autor: SS

Foto: Profimedia

Punih pet meseci se nije oglašavao, a onda je "zablistao" izjavom o klubu čiji je dugogodišnji prvi čovek.

"FCSB će osvojiti Ligu šampiona", poručio je Bekali i izazvao veliku pažnju rumunskih medija.

Naravno, potom je "spustio loptu", ali svakako najavio osvajanje titiule i plasman u grupnu fazu Lige šampiona, pa čak i prolaz u osminu finala elitnog takmičenja.

"Imamo najbolje igrače u Rumuniji, skupio sam ih sve. FCSB će osvojiti prvenstvo, ići će u Ligu šampiona. Balint je sinoć rekao da će biti nemoguće da još jedan tim dođe do Lige šampiona. Na jesen ćemo učestvovati u žrebu za osmi i plasman, a onda ćemo i proći u grupe", rekao je Bekali.

Kontroverzni biznismen ovog puta je na udaru javnosti jer je FCSB otputovao u Tursku gde će igrati prijateljsku utakmicu.

Tako je lider rumunskog prvenstva našao izuzetak u zakonu koji dozvoljava izlazak iz zemlje u slučaju međunarodne utakmice.

"U zakonu nije zapisano da to mora biti zvanično međunarodno takmičenje. Igramo međunarodno takmičenje sa ekipom iz Turske. Ako je diskusija zatvorena, zatvorimo je. FCSB igra međunarodno takmičenje. Da, zato smo došli da igramo. To zakon kaže", rekao je Điđi Bekali i zaključio:

"Imamo papir turske vlade da je ovo područje izolovano. Ostali smo sami u hotelu, nije bilo druge osobe koja bi boravila sa nama, imamo dokaz da smo nosili maske. Moramo da putujemo čarterom, a takođe imamo papir i dokaz da smo igrali međunarodno takmičenje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve