Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.01.2021.

17:22

Murinjo ljut na Fulam: Da li ste ozbiljni?

Menadžer Totenhema Žose Murinjo odreagovao je na negodovanje Fulama kome je, prema njihovim navodima, prekasno javljeno da će igrati utakmicu u sredu uveče.

Izvor: SS

Autor: SS

Murinjo ljut na Fulam: Da li ste ozbiljni?
Foto: Profimedia

Duel između Totenhema i Fulama je prvobitno trebalo da se igra 30. decembra, ali je bio otkazan zbog velikog broja igrača "kotidžersa" zaraženih koronavirusom.

Isti slučaj je i sada pred planirani duel Totenhema i Aston Vile, pa je Premijer liga odlučila da je pravo vreme da se naknadno ubaci meč Totenhem – Fulam.

"Najveći uticaj ima odlaganje mečeva. Pomeranje rasporeda ima minimalan uticaj, jer će na kraju svako imati 19 utakmica kod kuće i u gostima. Ako će ovo pomoći Premijer ligi da se sezona završi kako treba, onda je ovo rešenje pozitivno“, rekao je Murinjo.

Murinjo je podsetio Fulam na način na koji je odložen njihov meč 30. decembra.

"Da li ste ozbiljni? Vest o odlaganju utakmice protiv njih smo dobili samo dva sata pre nego što je duel trebalo da počne", negodovao je Murinjo.

Portugalac je prokomentarisao i izjavu Mesuta Ozila da bi pre otišao u penziju, nego došao u Totenhem.

"Ko mu je rekao da je Totenhem zainteresovan za njega?“, uzvratio je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve