Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.01.2021.

10:37

Zvezdin direktor o Sanogu, Boaćiju, Marinu i Tošiću

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela govorio je o prelaznom roku u klubu sa "Marakane".

Izvor: MS

Autor: MS

Zvezdin direktor o Sanogu, Boaćiju, Marinu i Tošiću
starsport

Na okupljanju crveno-belih za drugi deo sezone nije bilo Ričmonda Boaćija, kome je istekao ugovor, isto kao i pozajmica Sekuu Sanogu, ali će on ostati u Zvezdi.

Mrkela je potvrdio i da Zvezda čeka odgovor Duška Tošića da se vrati.

"Tošić je neko koga znam još iz omladinske škole. Odličan je fudbaler i čovek, vrata su mu otvrorena. Obavili smo razgovore, trenutno je u inostranstvu i čekamo izjašnjenje", rekao je Mrkela.

Sa Sanogom je situacija "čistija" sa saudijskim Al Itihadom.

"Čeka se rasplet. Milsim da je veoma blizu da se desi i da Sanogo potpiše ugovor sa Zvezdom", potvrdio je, isto kao i za status Boaćija.

"Neće mu biti ponuđen novi ugovor. Boaćiju hvala, imao je mnogo zasluga za uspehe. Procena je sa obe strane da je bolje da nastavi karijeru u drugom klubu".

Spekulisalo se i da bi Marko Marin mogao da se vrati baš iz Saudijske Arabije.

"Marko Marin je neko kome su vrata Zvezde uvek otvorena. Ostavio je odličan utisak, ali njegov povratak nije realan zbog ugovora sa Al Ahlijem".

Mrkela je potvrdio da postoje ponude za pojedine igrače.

"Videćemo da li zadovoljavaju naše zahteve. Ciljevi ostaju isti, želimo da osvojimo četvrtu uzastopnu titulu i da se sa Milanom pokažemo u najboljem svetslu. Igramo protiv favorita, ali trudićemo da mu pomrsimo račune, kao što smo radili to kroz istoriju", zaključio je Mrkela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve