Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.12.2020.

14:15

"Savićević je nula kao čovek, Crna Gora zaslužuje boljeg predsednika"

Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda, nastavio je raspravu sa Dejanom Savićevićem.

Izvor: MS

Autor: MS

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Sve je počelo tako što je funkcioner crveno-belih pozvao bivšeg asa Zvezde i Milana na meč ta dva tima u Ligi Evrope da bude specijalni gost, što je odbio.

Savićević je opet poručio da je Terzić poslednja osoba koja treba da ga zove na utakmicu i tako opet izazvao reakciju jednog od vodećih ljudi Zvezde.

"Savićeviću je pametnije da ućuti. Savićević je kao igrač bio vanserijski i zaslužuje respekt, Savićević kao čovek i kao predsednik FS Crne Gore sada je dupla nula. Čovek pun kompleksa i ne može da prihvati da je posle igračke karijere neuspešan i kao čovek i kao rukovodilac, a da je na drugoj strani neko ko nije bio tako dobar fudbaler, a sada uspešan i kao čovek i kao direktor Crvene zvezde", rekao je Terzić.

On je naglasio da "sujeta i kompleksi govore iz Savićevića".

"Savićević je prvi komentarisao mene i lažno me optužio, a sada licemerno poručuje da ja njega ne komentarišem. On očigledno živi u zabludi da je on jedini vlasnik istine. Jedina istina je da Crna Gora zaslužuje boljeg predsednika Fudbalskog saveza", zaključio je Terzić, kontatujući da poziv za utakmicu i dalje važi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

349 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve