Nova vest
Fudbal

Utorak, 22.12.2020.

10:46

OFK Beograd "lomi" – sve bliži saradnji sa Crvenom zvezdom

Pred OFK Beogradom su dani promena.

Izvor: MS

Autor: MS

OFK Beograd
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Za sredu je zakazana Skupština kluba kada bi trebalo da se izabere novo rukovodstvo, a već se jedan kandidat povukao.

U pitanju je Vladan Sekulić, direktor kompanije "Lasta", pa će bivši golman Siniša Stevanović verovatno biti usamljen u toj trci.

Upravo je nekada istaknuti golman stao u odbranu od žestokih reči sa Karaburme protiv toga da OFK Beograd postane filijala Crvene zvezde, o čemu je govorio direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

"Poštovani članovi Skupštine OFK Beograd, upravo, prijatelji, navijači koristim priliku da vas obavestim da povlačim kandidaturu na mestu Predsednika UO OFK Beograd. Kao što sam vas obavestio ja i gospodin, Saša Stevanović pre nekoliko dana u jednoj izuzetno korektnoj i naravno prijateljskoj atmosferi razgovarali smo i razmenili mišljenje o daljim koracima kada je sudbina kluba u pitanju", navodi se u saopštenju Vladana Sekulića.

On je poručio da i dalje stoji iznad toga da OFK Beograd zaslužuju podršku države u ovoj situaciji.

"Ne samo zbog velikog broja reprezentativaca koje je dao već zato što je bio i ostao sinonim fudbalske lepote, odanosti i mesta gde su deca sa ponosom dolazila i učila svoje prve fudbalske korake. Klub kao što je OFK mora i treba da bude mesto razmene mišljenja svih ljudi koji žele isto, a to je da se vrati na pravu fudbalsku mapu Srbije".

On je apelovao da se prekinu sukobi u trenutku kada se polemiše o budućnosti OFK Beograda, odnosno da li bi trebalo da bude filijala Crvene zvezde.

"Da li je bilo razmene mišljenja u prethodnom periodu mogu reći da jeste, ali nekada bi se to moglo nazvati i opstukcijom. Da li je bilo vanrednog stanja, koliko se sećam da jeste, da li se čekalo u situaciji izazvanom pandemijom korone i konstituisanje državnih organa da bismo znali na koja vrata da pokucamo - mislim da jeste. Ali to je sada sve nevazno. Da ne ulazim u razloge proceduralne i staturne prirode, a koje su sigurno prisutne u samoj pripremi i konstituisanju buduće sednice, želim da se spusti lopta i da se prekine sa negativnim komentarima izmedju samih aktera budućeg izbora", rekao je Sekulić i poželeo Stevanoviću mnogo sreće u radu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve