Nova vest
Fudbal

Subota, 05.12.2020.

10:48

Murinjova "strelica" Gvardioli i Klopu: Za nas niste plakali

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo poslao je oštru poruku kolegama i konkurentima za titulu šampiona Engleske Pepu Gvardioli i Jirgenu Klopu.

Izvor: MS

Autor: MS

Murinjova
EPA-EFE/Nigel Roddis

Portugalac je reagovao kada su menadžeri Mančester sitija i Liverpula javno izrazili protest zbog gustog rasporeda sezone. Klop je toliko otišao daleko da je ispalio kritike na račun TV kuća, koja imaju prava na prenose.

Murinjo je istakao da oni nisu bili toliko glasni kada je Totenhem u samo 18 dana odigrao osam utakmica, kada je i on sam podigao glas.

"U jednom trenutku smo igrali četiri utakmice u jednoj nedelji, tada nisam čuo nikakvo plakanje ili odbranu zbog nas. Sada su moji kolege vrlo glasne oko ovog problema", rekao je Murinjo pred gradski derbi sa Arsenalom u nedelju.

Totenhem je sa Liverpulom na deobi prvog mesta.

"Sada smo u jako dobroj poziciji, pa ulazimo s drugačijim mentalitetom u ovu utakmicu. Želimo bodove i nije samo da idemo na pobedu kako bi naši navijači dobili dobar osećaj kao prošle sezone", zaključio je.

Totenhem čeka Arsenal u nedelju od 17.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve