Nova vest
Fudbal

Petak, 04.12.2020.

16:19

Nejmar ostaje samo ako dođe Mesi

Napadač Pari Sen Žermena Nejmar da Silva planira da produži ugovor sa francuskim klubom samo ako na leto dovedu Lionela Mesija.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Nejmar ostaje samo ako dođe Mesi
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Argentinac je odavno želja katarskih vlasnika, ali nisu imali prilike da ga angažuju.

Nejmar je pre tri godine napustio Barselonu, ali je od tada u stalnom kontaktu sa najboljim igračem Barselone i ne krije želju da igraju ponovo zajedno.

Kako će se to ostvariti, druga je priča, ali Mundo Deportivo prenosi da je PSŽ zaista ozbiljno zaintersovan za Argentinca.

Bili su i letos, kada je Mesi bio pred odlaskom sa "Kamp Nou" stadiona, ali se transfer nije realizovao.

Ipak, PSŽ će imati problem ukoliko ne ubede Mesija da dođe, jer su i Nejmar i KIlijan Mbape onda blizu odluke da napuste "Park prinčeva" i presele se u Španiju.

Za Mbapea se interesuje Real i to je njegova najverovatnija destinacija ako odluči da ode, dok Nejmar čeka na Mesijev signal.

Argentinac će, kako stvari stoje, sačekati klupske izbore u Barseloni 24. januara kako bi procenio šta mu je dalje činiti, pošto je sadašnjom situacijom u klubu izrazito nezadovoljan.

Mesi ima nedeljnu platu od blizu milion evra nedeljno, ali mu ugovor sa klubom ističe u junu 2021.

U slučaju da reši da ode, veruje se da bi PSŽ imao veliku konkurenciju u Mančester sitiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve