Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.12.2020.

09:40

Favr ljut na Sergeja: Bacio se u bazen

Trener Borusije Dortmund smatra da je Sergej Milinković-Savić simulirao jedanaesterac.

Izvor: SN

Autor: SN

Favr ljut na Sergeja: Bacio se u bazen
Photo by Lars Baron/Getty Images

Lacio i Borusija su odigrali nerešeno, 1:1, u utakmici 5. kola grupne faze Lige šampiona, a srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić bio je u centru pažnje.

Upravo je on iznudio taj jedanaesterac koji je u gol pretvorio Čiro Imobile i Lacio izvukao veoma važan bod. Dortmund se svakako plasirao u nokaut fazu kao prvi u grupi.

Lusijen Favr, trener Borusije, bio je vrlo ljut iako je njegov tim siguran u narednoj fazi, jer smatra da penala nije bilo i da je Sergej Milinković-Savić simulirao.

"Bilo je nerešeno zbog nepostojećeg penala. Naravno da je simulirao, izgledalo je kao da se (Sergej) bacio u bazen. To je smešno, nema govora o faulu i penalu, a u krajnjem slučaju, plasirali smo se dalje i to je to", rekao je Favr posle meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d