Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.11.2020.

16:37

Nikolić u bitki za evropsko proleće: Borba za svaki metar

Trener moskovske Lokomotive Marko Nikolić najavio je meč odluke protiv Salcburga u Ligi šampiona.

Izvor: MS

Autor: MS

Nikolić u bitki za evropsko proleće: Borba za svaki metar
EPA-EFE/JuanJo Martin

Ekipa bivšeg trenera Rada, Partizana i Vojvodine ima priliku da prezimi sa "lokosima" u Evropi, za šta mu je realno potreban remi u Moskvi sa austrijskim šampionom.

A pobeda bi značila ostanak šansi i za nokaut fazu Lige šampiona u borbi sa madridskim Atletikom, ukoliko Bajern upiše trijumf.

"Pred nama je izuzetno važna utakmica. Nalazimo se u teškom rasporedu i pokušavamo da se nosimo s tim. Nije nam uvek lako, ali verujem u mojo tim i da će dati sve od sebe. Ako tako bude slučaj protiv Salcburga nadam se da ćemo zaslužiti dobar rezultat", rekao je Nikolić pred meč.

O Salcburgu ima samo reči hvale.

"Veoma je dobar tim, gledali smo ga. Potrebna nam je stopostotna koncentracija, disciplina i samopouzdanje. Takođe i podrška sa tribina".

Lokomoitva će biti oslabljena izostankom petorice igrača, među kojima su jako bitni Gžegož Krihovjak, Anton Mirančuk i Fjodor Smolov.

"Moramo da obratimopažnju na tranciziciju protivnika. Ne smemo da dopustimo prostor, već da se ponašamo pametno. Neophodno je da igramo na rezultat. Moji igrači moraju da budu spremni da se bore za svaki metar terena. Samo tako možemo do pozitivnog rezultata", zaključio je.

Utakmica između Lokomotive i Salcburga igra se u utorak od 18.55.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve