Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.11.2020.

10:33

Zvezdin debitant: Nisam imao tremu, za ovo se spremam ceo život

Mladi fudbaler Marko Lazetić rekao je da je debijem u seniorskom timu ostvario dečački san.

Izvor: MT

Autor: MT

Zvezdin debitant: Nisam imao tremu, za ovo se spremam ceo život
Starsport

Lazetić, koji ima 16 godina i deset meseci, u nedelju uveče je debitovao za seniorski tim crveno-belih u pobedi protiv Rada (3:0).

"Želeo bih da se zahvalim ljudima u klubu i šefu stručnog štaba što veruju u mene i što su mi ostvarili dečački san. O tome da zaigram za seniorski tim Crvene zvezde maštam od kada znam za sebe i zaista mogu da kažem da sam presrećan što sam to uspeo da ostvarim sa 16 godina", rekao je Lazetić za klupski sajt.

Mladi napadač da imao je priliku i da se upiše u strelce u finišu meča, ali su ga kombinovano Kahriman i stativa sprečili u tome.

"Žao mi je što nisam realizovao šansu u finišu utakmice, ali šta da se radi, zaista sam srećan sam što sam uopšte imao priliku da debitujem. Nisam imao tremu kada sam trebao da uđem u igru, za ovo se spremam ceo život i nadam se što većem broju poziva u prvi tim, golu i tome da se jednog dana ustalim u ekpi", zaključio je Lazetić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve