Nova vest
Fudbal

Petak, 27.11.2020.

12:41

Žigić: Promene u FSS nisu potrebne, svi su radili dobar posao

Nikola Žigić, proslavljeni srpski fudbaler i sadašnji član stručnog štaba reprezentacije, govorio je o aktuelnoj situaciji u našem fudbalu i Savezu.

Izvor: B92

Autor:B92

Žigić: Promene u FSS nisu potrebne, svi su radili dobar posao
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bivši napadač Crvene zvezde, Rasinga, Valensije i Birmingema nema sumnju da su svi u Fudbalskom savezu Srbije radili dobar posao i da promene nisu potrebne.

On se oglasio u danima kada su pismo Nemanje Vidića i reči Nemanje Matića izazvale veliku pažnju zbog kritika sadašnjem rukovodstvu.

"Od 2004. godine bio sam reprezentativac, igrao za državni tim osam godina, prošao sam mnogo toga. Onda sam se nedavno vratio da radim u stručnom štabu A tima što je za mene bila posebna čast i privilegija. Kao neko ko je dugo tu odgovorno tvrdim da se Savez uvek trudio da igrači imaju fantastične uslove", rekao je Žigić.

Poraz od Škotske je jedan od najtežih trenutaka u mojoj sportskoj karijeri, navodi bivši golgeter Crvene zvezde, koji je za reprezentaciju odigrao 57 utakmica i postigao 20 golova.

"To je tako u fudbalu. Penali su rulet u kojem su ovog puta Škoti imali više sreće. Posle utakmice dugo nismo mogli da verujemo da smo ipak izgubili. Ali i to je sport. Kao što prihvatamo pobede i uspehe, tako moramo da budemo jaki i u situacijama kad je najteže", istakao je Žigić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

191 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

13 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d