Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.11.2020.

17:23

Golman Voždovca: Motivisani smo za duel protiv Javora u Kupu

Golman fudbalskog kluba Voždovac Miloš Krunić rekao je da je motivacija ekipe na najvišem niovu, pred utakmicu osmine finala Kupa Srbije protiv Javora.

Izvor: MT

Autor: MT

Golman Voždovca: Motivisani smo za duel protiv Javora u Kupu
Starsport

"Motivacija je na najvišem nivou, posebno za mene budući da ne branim standardno u prvenstvu. Dodatana motivacija za sve nas je i to što je u pitanju eliminaciona faza", rekao je Krunić, preneo sajt kluba.

Fudbaleri Voždovca igraju u sredu od 13.30 u Ivanjici protiv Javora, utakmicu osmine finala Kupa Srbije.

"Maksimalno ozbiljno pristupamo svakom meču. Respektujemo protivnika, ali smo usmereni na sebe i svoju igru", rekao je Krunić.

Ekipa iz Ivanjice je u šesnaestini finala Kupa Srbije pobedila Radnički iz Kragujevca sa 2:1, dok su Voždovčani bili bolji od Grafičara posle boljeg izvodjenja penala.

Najbolji igrač meča protiv ekipe Grafičara bio je golman Miloš Krunić koji je u dva navrata odbranio šut sa bele tačke i tako doneo pobedu ekipi Voždovca.

"Prvu utakmicu pobedili smo posle penala, što je meni dalo samopouzdanja, ali se nadam da ćemo ovoga puta meč rešiti u regularnom delu", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve