Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.11.2020.

09:40

Terzić: Mesto predsednika ne može da se nudi

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, bio je gost Prve televizije.

Izvor: SN

Autor: SN

Terzić: Mesto predsednika ne može da se nudi
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Zvezdan Terzić je bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije i aktuelni generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Razgovor za Prvu televiziju počeo je pitanjem o reprezentaciji i propuštenoj šansi za plasman na Evropsko prvenstvo.

"Svima nam je teško što se nismo plasirali na EP. Očekivalo smo to nakon one utakmice sa Norveškom. Doživeli smo razočaranje, morali smo da odemo tamo, pogotovo što nam je UEFA dala alternativni putem, putem Baraža Lige nacija. FSS treba da napravi analizu zbog čega se to nije desilo. Šta se desilo protiv Škotske, samo tri nedelje pre toga bili smo oduševljeni igrom fudbalera. Naši igrači su pokazali da mogu, ali očigledno da psihiološki i taktički nisu ušli u utakmicu", rekao je Zvezdan Terzić.

O Milojeviću?

"Vladan Milojević ima čvrst ugovor i mislim da on u ovom trenutku ne razmišlja o raskidu ugovora u Saudijskoj Arabiji".

O predsedniku FSS...

"Mesto predsednika ne može da se nudi. FSS ima statut i jasnu proceduru kako se bira prvi čovek. Koliko znam FSS trenutno ima predsednika i mandat mu traje još, mislim, dve godine. Postoji procedura kako se postavlja predsednik, a ja trenutno nemam želju. Sva moja pažnja je usmerena na Zvezdu i ne bih da odvlačim fokus na drugu stranu"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve