Nova vest
Fudbal

Utorak, 24.11.2020.

08:54

Prekinut neverovatan niz kapitena Vulvsa

Konor Koadi, kapiten Vulverhemptona, prekinuo je niz od 84 uzastopne odigrane utakmice u Premijer ligi.

Izvor: PT

Autor: PT

Prekinut neverovatan niz kapitena Vulvsa
(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Od kada su se Vulvsi vratili među elitu engleski štoper, sve do meča sa Sautemptonom, nije propustio nijedan minut ekipe.

Koadi, koji je i reprezentativac Engleske, propustio je meč jer je dobio pozitivan test na koronavirus i trenutno se nalazi u samoizolaciji.

Kapiten Vulvsa trenutno je vlasnik trećeg najdužeg niza bez propuštenog meča i ispred njega su samo Lejton Bejns sa 99 utakmica i Vejn Bridž sa 112.

Iza je ostavio Alana Rajta, Džejmija Karagera i mnoge druge...

U Vulverhempton je došao 2015. godine iz Hardersfilda u transferu vrednom tri miliona evra. Ponikao je u školi Liverpula, a za prvi tim je odigrao dve utakmice (jedan u Ligi Evrope i jedan u FA kupu).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d