Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.11.2020.

13:50

Klop besneo, pa cenzurisan: Molim?! Poludeću VIDEO

Menadžer Liverpula Jirgen Klop oštro je kritikovao TV kuće zbog prenatrpanog rasporeda.

Izvor: MS

Autor: MS

Klop besneo, pa cenzurisan: Molim?! Poludeću VIDEO
Photo by Clive Rose/Getty Images

Nemac je, posle pobede nad Lesterom (3:0) u Premijer ligi, iskoristio da upozori na to što zbog čestih utakmicama se igrači povređuju i troše.

To je najbolje na svojoj koži osetio aktuelni šampion Engleske jer mu je skoro pola tima povređeno.

Klop smatra da je nehumano da se igra u ovakvom ritmu, kada se još pogledaju utakmice reprezentacija, i napadao televizijske kuće Skaj sport i BT sport.

"Znam da vas u TV kućama nije briga za to, to i jeste problem. Ako se vi i BT sport ne dogovorite, mi smo svi gotovi. Ako nastavimo da igramo sredom i četvrtkom, a vikendom u Premijer ligi, nisam siguran da ćemo sezonu završiti sa 11 zdravih igrača. Nije vas briga", ponavljao je Klop u izjavi za Skaj sport.

Da sve dobije jaču notu, Skaj nije objavio tu njegovu izjavu.

"Ne govorim ovo samo zbog nas, Liverpula, nego zbog svih igrača. Igrača Engleske koji sledećeg leta predstavljaju svoju zemlju na EURO. Čini se da je za vikend Saka povredio koleno, a pre toga je tri utakmice igrao za Englesku".

Upitan je i za sistem rotacije, ali je Klop imao spreman odgovor.

"Koga da rotiram? Ostala su mi samo deca. Koje to igrače?", poručio je, a onda nastavio u istom tonu.

"Ako mi neko još jednom spomene televizijska prava, stvarno ću poludeti. Treba poštovati potpisane ugovore s televizijskim kućama, ali oni nisu napravljeni ni potpisani za korona sezone. Svi moramo da se prilagodimo novoj situaciji, pa tako i sada tu pričamo s maskama. Sve se promenilo, život se promenio, samo isti ostaju ugovori s televizijskim kućama, koje na svaki prigovor odgovaraju 'To je naše i mi to ne puštamo.' Molim?!", oštar je bio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve