Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.11.2020.

11:23

"Govorio sam: 'Ako idem u rat, Siniša će biti u prvom, a ja u drugom redu'"

Zlatan Ibrahimović, proslavljeni švedski fudbaler, govorio je o Siniši Mihajloviću za "La Gazzetta dello Sport" tokom predstavljanja Mihine biografije.

Izvor: PT

Autor: PT

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

"Mislim da je Siniša sjajan čovek. Srećan sam što ga lično poznajem. Na početku se nešto nismo voleli, ali čim sam došao u Inter odmah smo se zavoleli. Često sam govorio: 'Ako bih morao da idem u ratu, Siniša bi bio u prvom, a ja u drugom redu", rekao je Ibrahimović.

Sličnog razmišljanja je i Mihajlović.

"Želeo da ga 'ubijem' kada smo igrali protiv Juventusa. Mislio sam sve najgore o njemu. Na sreću ništa loše se nije desilo, a kada je došao u Inter shvatio sam koliko je dobar momak. Ponosam sam što ga ima za prijatelja".

Ibrahimović dodaje da je trener Bolonje jači od njega.

"Rekao sam mu: 'Reci mi šta ti treba, bilo šta, uradiću'", rekao je Ibra o borbi Mihajlovića protiv leukemije.

Zlatan je na kraju zaključio da je Siniša uradio sve kako bi da ga doveo u Bolonju, za koju bi igrao džabe zbog Mihajlovića, ali je prihvatio Milan jer pitanje nije bilo "Bolonja ili Milan", već da li da se penzioniše ili nastavi da igra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve