Nova vest
Fudbal

Subota, 21.11.2020.

13:06

"Mitrović je razočaran"

Aleksandar Mitrović nije lako podneo to što je promašio odlučujući penal protiv Škotske u meču u kom je Srbija ostala bez plasmana na EURO posle 20 godina.

Izvor: SS

Autor: SS

Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Njegov menadžer u Fulamu Skot Parker preneo je u kakvom raspoloženju je dočekao srpskog napadača po povratku iz Beograda u London.

“Vratio se u klub razočaran, što je i normalno, jer se Srbije nije plasirala na Evropsko prvenstvo, a na sve to, on je bio taj igrač koji je promašio penal. Ipak, on je jaka osoba. Kada ste napadač, onda morate da imate u sebi tu crtu da se hvatate za loptu kada su penali. Tanka je linija između uspeha i neuspeha, ali je najbitnije kako se ljudi kasnije pomire sa tim”, izjavio je Parker.

Fulam se u nedelju od 13 časova sastaje sa Evertonom na "Krejven kotidžu".

Parker je istakao da, uprkos svemu, ima potpuno poverenje u Mitrovića.

“Kod napadača se sve gleda kroz golove, a to može biti problem. Mislim da su njegove poslednje dve utakmice, gledajući kroz prizmu radne etike i svega što je činio za tim, bile izuzetne. Verujem da bi se i on saglasio sa tim, ali siguran sam da će uraditi sve da opet počne da postiže golove”, rekao je Parker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve