Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.11.2020.

21:38

Posle Vidića i Pantelića javio se – Nemanja Matić

Niko nije očekivao da će dan posle najubedljivije pobede reprezentacije Srbije u poslednjih nekoliko godina (5:0 protiv Rusije), biti veoma turbulentan.

Izvor: SS

Autor: SS

Posle Vidića i Pantelića javio se – Nemanja Matić
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Naravno, trijumf od 5:0 protiv Rusije ne može da zamaskira mnoge probleme kojih ima u Fudbalskom savezu Srbije, a na koje je ukazao Nemanja Vidić.

Prekinuo je dugogodišnje ćutanje i oglaasio se "rafalnom paljbom" ka čelnicima Saveza, a ubrzo mu je odgovor poslao bivši saigrač i prijatelj Marko Pantelić.

Bilo je dosta različitih reakcija na ova dva saopštenja bivših reprezentativaca, a onda je svoju reakciju dao i Nemanja Matić.

Zapravo, Matić se putem Tvitera oglasio ovim povodom i samo najavio da će sledeće nedelje izaći u javnost sa informacijama na ovu temu.

"Danas je bilo puno poziva medija iz Srbije. Pismo Nemanje Vidića ka Fudbalskom savezu Srbije i stanje u srpskom fudbalu velika je i ozbiljna tema. To nije za kratak, dnevni komentar. Zato ću svoj stav izneti sledeće nedelje", napisao je Nemanja Matić.

Podsetimo, Matić je samo mesec dana pre utakmice Srbije protiv Norveške objavio da se povlači iz nacionalnog tima.

I ta odluka je mnoge iznenadila, ali i nagovestila da postoji "pozadina" koja će jednog dana morati da bude otkrivena.

Videćemo da li je Matić odlučio da to bude već sledeće sedmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve