Nova vest
Fudbal

Subota, 14.11.2020.

20:23

Tumbaković: Atmosfera u ekipi nije dobra

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je u Budimpešti da atmosfera u ekipi, posle poraza od Škotske "nije baš dobra".

Izvor: MT

Autor: MT

Tumbaković: Atmosfera u ekipi nije dobra
Starsport

"Orlove" očekuje duel sa Mađarskom u Ligi nacija.

"U Budimpeštu smo stigli posle bolnog poraza u finalu baraža za plasman na Prvenstvo Evrope od Škotske. Zbog svega navedenog atmosfera u ekipi nije baš dobra, moramo mnogo da učinimo da se podignemo i budemo u skladu sa zahtevima ovog meča", rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare, prenosi FSS.

"Moramo da igramo bolje nego što smo igrali u Beogradu u oktobru", dodao je on.

Reprezentacija Srbije, posle bolnog poraza u četvrak, sutra u Budimpešti igra pretposlednji meč u Ligi B nacija, protiv Madjarske.

Fudbaler Nemanja Maksimović nije krio da su saigrači i on još pod utiskom poraza od Škotske i propuštene prilike da se Srbija plasira na Evropsko prvenstvo.

"Jedan od najvećih neuspeha u našoj karijeri je poraz od Škotske. S druge strane, Mađarska ekipa je jaka, čak i ako joj nedostaju neki igrači. Moramo se usredsrediti na svoju igru i igrati u skladu sa potencijalom koji ima reprezentacija", rekao je Maksimović.

Utakmica Mađarska - Srbija igra se u nedelju od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve