"Klasičan Mesi, koliko je dobar na terenu toliko je loš van njega"

Erik Olhats, bivši menadžer i savetnik Antoana Grizmana, stao je u odbranu Francuza koji ne igra najbolje u Barseloni.

PTIzvor: B92
Podeli
Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images
Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Grizman se nije najbolje snašao od dolaska u Kataloniju i ove sezone postigao je svega dva gola za tim sa Kamp Noua.

Olhats, u izjavi za Frans fudbal, kaže da problem nije toliko do bivšeg igrača Aletiko Madrida, koliko je do toga na koji način je on tretiran u Barseloni.

"Barselona je 'bolesna', ne on. Kada je došao u klub, Mesi nije pričao sa njim, niti mu je dodavao loptu. To je sve ostavilo trag. Bilo je očigledno. Sada je i predsednik otišao, klub je primio osam golova od Bajerna, promenjana su tri trenera... Uslovi nisu dobri", rekao je Olhats i dodao:

"Antoan je došao u klubu koji ima problema i gde Mesi ima uvid u sve. On je u isto vreme i car i monarh, i nije dobro primio Grizmana. Čuo sam da je Antoan rekao da nema nikakav problem s Mesijem, ali to nikada nisam sa druge strane".

Bivši agent francuskog fudbalera nije imao lepe reči za Argentinca.

"Po mom mišljenju, Mesi je želeo da ode kako bi video kakvu ulogu ima kao igrač koji donosi odluke u vezi fudbalera koji su stigli i koji idu. A, na kraju je ostao. Klasični Mesi. Koliko god je dobar na terenu, toliko je loš van njega".

Podsećamo, Grizman je došao u Barselonu u transferu vrednom 120 miliona evra i na 57 mečeva postigao je svega 17 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu