Nova vest
Fudbal

Subota, 31.10.2020.

12:24

"Titula? Kakvi mi budemo – tako će biti" VIDEO

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković pričao je o meču protiv Radnika u Superligi.

Izvor: MS

Autor: MS

foto: Nikola Mitic / STARSPORT

Utisci od ubedljivog trijumfa nad Slovanom iz Libereca (5:1) u Ligi Evrope tek su se slegli, ali crveno-bele čeka novi meč u Superligi i to na jugu Srbije.

I to vikend posle kiksa sa Javorom (0:0) na stadionu "Rajko Mitić".

"Spremamo se od utakmice do utakmice. Zvezda je takav klub da je meč protiv Libereca već istorija. Okrećemo se novoj, prvenstvo je velika obaveza i ne želim da se ponovi kiks protiv Javora. Bićemo spremni da odgovorimo zahtevu", rekao je Stanković.

Rival u Surdulici biće bivši kapiten i doskorašnji trener omladinaca Zvezde Slavoljub Đorđević.

"Presrećan sam zbog Đoleta, želi stalno da se takmiči i dokazuje. Pokazao je u Zvezdi ko je, u Ligi šampiona je iskazao kvalitet. Biće teško, dosta dobro nas poznaje i dosta smo pričali tokom njegove pauze. Ne verujem da će biti iznenađenja".

On se osvrnuo i na izjavu trenera Vojvodine Nenada Lalatović da ne razume zašto mnogi ne vide Vojvodinu kao kandidata za titulu, iako je ispred Partizana na tabeli.

"Poštujemo sve, ali gledamo samo sebe i svoje dvorište. Od nas sve zavisi. Kakvi mi budemo, tako će se kreirati prvenstvo. Ne znam da li rivalima klecaju kolena, ali Zvezda uvek ima respekt. Svako želi da se pokaže protiv nas", zaključio je.

Utakmicu između Radnika i Crvene zvezde u nedelju od 15 sati možete da pratite u uživo prenosu na TVB92, ali i tekstualnom na nešem sajtu.

Superliga, 13. kolo:

13.00 Inđija – Metalac
15.00 Čukarički – Metalac
15.00 Voždovac – TSC
15.00 Rad – Zlatibor
17.00 Partizan – Mačva

Nedelja:
15.00 Javor – Radnički Niš
15.00 Napredak – Spartak
15.00 Radnik – Crvena zvezda

Vojvodina – Bačka 3:1 (2:0)
Žukić 26, Nojić 40, Vukadinović 41

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve