Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.10.2020.

11:35

"Mesi je Hari Poter, baciću televizore kada prestane da igra fudbal" VIDEO

Barselona i Lionel Mesi izvojevali su veliku pobedu nad Juventusom u Torinu i dobili pohvale tamošnjih velikana italijanskog fudbala.

Izvor: SS

Autor: SS

Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Katalonska ekipa je slavila trijumf od 2:0 golovima Osmana Dembelea i Lea Mesija.

Legendarni napadač Kristijan Vijeri je na vrlo zanimljiv način pričao o igri i, generalno karijeri, omalenog Argentinca.

"Neverovatna Barselona, večeras nije bilo utakmice. Mogli su da postignu šest ili sedam golova, lagano. Igrali su fantastično. Mesi je mađioničar, on je Hari Poter fudbala. Kada bude prestao da se igra, baciću sve svoje televizore. Neću više raditi na televiziji. Gledaću 'Netfliks' jer, kada se on penzioniše, neće biti šta da se gleda", rekao je Vijeri na terenu "Alijanc stadiona" neposredno po završetku utakmice.

Mesi je u ovom meču i oborio rekord jer je stigao do 70. gola u grupnoj fazi Lige šampiona.

"Drugačiji fudbal u odnosu na Juventus, druga igra. Ne znam kako su izgubili od Real Madrida, ali kada ih vidite ovako večeras, rekli biste da ne mogu da izgube nijednu utakmicu ove godine. Nemoguće je kako su igrali. Svaka utakmica je drugačija, ali Barselona koju sam video je neverovatana. Kada imate takvu 'desetku', to je ludo. Šteta je što nema navijača, jer bi oni trebalo da gledaju ovakve timove", podvukao je Vijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve