Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.10.2020.

11:00

Džajić o reprezentaciji i odnosu Zvezde i Partizana VIDEO

Dragan Džajić je gostujući u Jutarnjem programu TV Prva između ostalog govorio o Crvenoj zvezdi, ali i reprezentaciji Srbije.

Izvor: MT

Autor: MT

Džajić o reprezentaciji i odnosu Zvezde i Partizana VIDEO

Što se tiče nacionalne selekcije, on ističe da je igra protiv Norveške i Turske bila odlična.

"Ostavile su dve utakmice u poslednje vreme. Pobeda u Norveškoj i izvanredna utakmica protiv Turske. To je nagoveštaj da mi imamo dobre igrače i da ćemo praviti bolje rezultate nego što to činimo. Narod je željan da gleda našu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu", rekao je Džajić.

Pročitajte još Džajić: Ta vest me je obradovala

Prokomentarisao je i partiju Crvene zvezde u Nemačkoj protiv Hofenhajma na startu Lige Evrope.

"Zvezda je igrala korektno dok nije primila gol. Utakmica se lomila...Primili smo taj gol, ali to je prva utakmica. Ima još dosta da se igra, nadam se da ćemo se boriti za prvo ili drugo mesto u grupi", dodao je on.

Na kraju, Džajić je kratko govorio i o odnosu naša dva najveća kluba.

"Trebalo bi i mediji i javnost da budu umereniji. Mora da postoji rivalstvo, ljudi se opredeljuju, bodre svoj klub. Ne volim kada se dešavaju ružne stvari. Nadam se da će se odnosi popraviti, treba gledati teren...", zaključio je Džajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve