Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.10.2020.

10:00

Ispisao istoriju Lige šampiona, pa seo u taksi FOTO

U utorak je ispisana nova stranica već bogate istorije Barselone.

Izvor: B92

Autor:B92

Ispisao istoriju Lige šampiona, pa seo u taksi FOTO
Photo by David Ramos/Getty Images

Katalonski gigant je savladao mađarski Ferencvaroš 5:1 na premijeri Lige šampiona, a u centru pažnje nisu bili Lionel Mesi i njegovi uobičajeni "saučesnici".

U prvom planu bili su tinejdžeri Ansu Fati i Pedri Gonsales Lopes, koji je imao debi iz snova u LŠ.

Pročitajte još Nikolić protiv "Golijata", Tadić protiv Liverpula, Srbi protiv Srba

Ovaj 17-godišnji ofanzivni vezista je za samo 20 minuta na terenu uspeo da postigne gol.

Mrežu je zatresao i njegov vršnjag Fati pa je Barselona postala prvi klub u istoriji Lige šampiona koja je imala za strelce dvojicu igrača stare samo 17 godina.

Ali tu nije bio kraj pažnje koju je Pedri privukao.

Zbog svog uzrasta nema pravo da upravlja automobilom, pa je za razliku od ostalih saigrača koji su se sa Kamp Noua odvezli u svojim skupocenim vozilima on seo u taksi, a taj snimak je odmah postao "viralan".

"Za sada, Barcslonu u bolju budućnost vozi taksijem", piše Marka o klincu za kojga je Barsa pre dva meseca Las Palmasu platila 5.000.000 evra.

Pravo da se sam odveze kući u sopstvenom automobilu steći će za 35 dana.

Liverpul u novu sezonu Lige šampiona kreće večeras (21.00) iz Amsterdama, gde ga čeka Ajaks. Klopa najviše brine teška povreda Van Dajka, pošto mu odbrana i s njim nije funkcionisala najbolje. Kvota na dvojku je 1,80, a na opkladu GG3+ 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - Liverpul.

Bajern je nadmoćno osvojio prošlu Ligu šampiona, a večeras (21.00) ga očekuje duel s Atletikom, poznatim po sjajnoj defanzivi. Kvota na keca je 1,62, na duplu šansu X2 2,30, dok opklada 0-2 gola nosi kvotu 2,29, a 3+ 1,55.
Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Atletiko.

Kreće Pep Gvardiola u novi pohod na Ligu šampiona sa Mančester Sitijem - i to od večerašnjeg (21.00) meča s Portom, kome će jedan od glavnih aduta na Etihadu biti Marko Grujić. Građani su, naravno, favoriti, kvota na keca je 1,30, a na kombinazziju 1&3+ 1,53.
Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Porto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve