Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.10.2020.

18:28

"Hofenhajm pobedio Bajern, ali znamo šta se očekuje od nas"

Fudbaleri Crvene zvezde Dijego Falčineli rekao je da njegova ekipa zna šta treba da radi u protiv Hofenhajma i da veruje da može do pozitivnog rezultata.

Izvor: MS

Autor: MS

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Zvezde u četvrtak gostuju Hofenhajmu u utakmici prvog kola L grupe Lige Evrope.

"Očekuje nas težak rival. Dobro su počeli sezonu, savladali su Bajern, ali su u poslednja dva meča izgubili i verovatno traže novi pobednički put. Međutim, mi znamo šta se od nas očekuje i znamo naše ciljeve. Svesni smo šta treba da uradimo, analizirali smo protivnika i verujemo da možemo do pozitivnog rezultata", rekao je Falčineli za klupski sajt.

Italijanski fudbaler je pre nešto više od mesec dana stigao u Zvezdu i, kako je rekao, utisci su fenomenalni.

"Od samog dolaska ekipa me prihvatila na odličan način, svi su tu za mene i pomažu mi. U prethodnom periodu ostvarili smo rezultat za ponos. I dalje smo neporaženi u ligi, igramo veoma dobro, a ispred nas je prvi meč u Ligi Evrope i veoma sam uzbuđen zbog toga", rekao je Falčineli.

Zvezdin napadač je do sada postigao pet golova na sedam utakmica.

"Trudim se da na svakoj utakmici tim odigra što je moguće bolje. Naravno, moj lični rezultat mi je svakako bitan, ali ako tim pobeđuje, zaista nije važno da li sam ja postigao pogodak ili neko drugi. Drago mi je što mogu da doprinesem, osećam se odlično i verujem da mogu da pružim mnogo", rekao je on.

Utakmica Hofenhajm - Crvena zvezda igra se u četvrtak od 21.00 na stadionu u Sinshajmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve