Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.10.2020.

08:30

Degenek Stevanoviću: Hajde, priznaj za koga navijaš!

Akteri 163. "večitog" derbija Filip Stevanović i Miloš Degenek još jednom su se osvrnuo na remi Partizana i Crvene zvezde (1:1).

Izvor: SS

Autor: SS

Degenek Stevanoviću: Hajde, priznaj za koga navijaš!
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Vezista crno-belih i štoper crveno-belih su gostujući na ArenaSport imali zanimljiv "TV duel" pred kamerama.

Nisu se složili oko toga ko je trebalo da pobedi i ko ima više razloga za nezadovoljstvo posle svega viđenog u 90 i kusur minuta derbija.

"Što se tiče meča mislim da je nezaslužen remi, mislim da je Partizan trebalo da dobije i iskoristi svoje šanse, ali idemo dalje", rekao je Stevanović.

"Mislim da je utakmica bila mnogo bolja nego poslednjih nekoliko derbija u svakom smislu. I fudbal je bio mnogo lepši za obe ekipe. Neću se složiti sa Fićom tu da je trebalo da dobiju, ali iskreno moje mišljenje neko je da smo bili mnogo moćniji, mnogo bolji. Tu što je Gobelja pogodio stativu, što je Dijego mašio ono glavom, falilo mu je par centimetara. Ali mislim da smo bili dominantniji u jučerašnjoj utakmici, ali po bod je ok da obe ekipe mogu da nastave u prvenstvu i da guramo do kraja", odgovorio je Degenek.

Stevanović je tokom emisije istakao da posebno voli španski "El klasiko" i da bi voleo da bude njegov akter.

"Ne bih da otkrivam u kom timu", rekao je Stevanović, a Degenek ga je "peckao" da se izjasni:

"Nemoj tako, pa hajde reci za koga navijaš. To je da ne bude posle za koju godinu, potpiše za nekog od njih, da ga vuku za dres", našalio se Degenek.

Na kraju je Stevanović ipak priznao da mu je draža Barselona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve