Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.10.2020.

16:30

Džajić se oglasio posle objave za najbolji tim ikada

Dragan Džajić nalazi se u konkurenciji za najbolji tim svih vremena u fudbalu.

Izvor: MS

Autor: MS

Džajić se oglasio posle objave za najbolji tim ikada
Foto: FK Crvena zvezda

U izbori francuskog magazina "Frans fudbal", živa legenda Crvene zvezde konkuriše za najbolje levo krilo.

Za pomenutu poziciju je "paklen" izbor kada se pogledaju da su još Kristijano Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinjo, Olek Blohin, Roberto Rivelino, Karl-Hajnc Rumenige, Rajan Gigs, Hristo Stoičkov i Tijeri Anri.

Džajić ne krije oduševljenje što je u takvom društvu.

"Jedno od najvećih priznanja koje sam dobio, velika je čast i zaista sam srećan zbog toga. U ogromnoj konkurenciji kvalitetnih fudbalera, ući u uži izbor, pogotovo posle ovoliko vremena po prestanku aktivne igračke karijere je pokazatelj da sam svojim igrama ostavio dubok trag, ne samo u našem, već i u svetskom fudbalu", rekao je Džajić za Zvezdin sajt.

Džajić, treća Zvezdina zvezda, jedini je sa prostora eks Ju.

"Posebno mi imponuje činjenica da sam jedini igrač sa prostora bivše Jugoslavije koji se našao u ovom izboru. Priznanja mi nikada nisu bila cilj, uvek sam se trudio da odigram dobro i da tim za koji igram pobedi, ali zaista sam ponosan na činjenicu da je to prepoznato i da to još uvek ima težinu i vrednost. Lepo je biti u ovako prestižnom izboru i društvu", dodao je Džajić.

rim tim biće izabran u decembru od strane 170 novinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve