Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.10.2020.

13:37

Lajpcig i Bašakšehir pred 999 navijača

Utakmica između Lajpciga i Bašakšehira u Ligi šampiona neće se igrati pred 8.500 navijača kako je ranije planirano, već pred samo 999.

Izvor: MT

Autor: MT

Lajpcig i Bašakšehir pred 999 navijača
Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Ova odluka doneta je, kako se navodi, zbog povećanja stope zaraženih koronavirusom u i oko Lajpciga u poslednjih nekoliko dana.

"U skladu sa preporukom lokalnih zdravstvenih vlasti u Lajpcigu, klub je odlučio da se utakmica odigra pred 999 navijača jer se očekuje da će sedmodnevna stopa infekcije premašiti 20 slučajeva na 100.000 ljudi", navodi se u saopštenju kluba.

Svih 8.500 ulaznica planiranih za utakmicu protiv Bašakšehira već je prodato. Medjutim, one neće važiti, a ovih 999 će biti preraspodeljeno.

Kako je naveo Lajpcig, svi vlasnici sezonskih ulaznica koji umali kartu za meč protiv Bašakšehira biće uključeni u izvlačenje.

Lajpcig je na kraju naveo i da još nije doneta odluka o tome koliko će navijača moći da prisustvuje utakmici protiv Herte u Bundesligi.

Utakmica Lajpciga i Bašakšehira u prvom kolu Lige šampiona igra se u utorak od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve