Nova vest
Fudbal

Petak, 16.10.2020.

13:40

"Zvezda nema pravo da priča o dominaciji"

Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, govorio je o trenutnom stanju u srpskom fudbalu.

Izvor: SN/SS

Autor: SN/SS

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Partizan i Crvena zvezda se u nedelju u 17 časova (TV B92) sastaju u Humskoj ulici kako bi odigrali 163. "večiti" derbi.

Čarki bude pred svaki derbi, pa Stanojević to nije komentarisao, ali se zato dotakao dominacije i tu je imao zanimnljive stvari da ispriča.

"Čarki će uvek biti, ali ja sam za činjenice. Možemo da pričamo na ovaj ili onaj način, ali dominacija je teška reč i to znači da nešto radite u kontinuitetu, a derbi u poslednjih koliko utakmica, 3 - 4 godine, Partizan je dominantan. Ne možete jedan derbi da dobijete i da kažete da ste dominantni. Ako hoće da budu dominantni moraju u 10, 15 derbija da rade ono što je Partizan radio. Momci su svesni da su bili bolji i da Zvezda nikada ne može da bude dominantna. Ne pričam ništa loše o njima, poštujemo 8 bodova prednosti i što su dominantni u domaćem prvenstvu. A dominacija kao dominacija još ne postoji, moraš da pobeđuješ na svim frontovima, i u derbiju i onda možeš da kažeš da si dominantan", rekao je Aleksandar Stanojević.

Pročitajte još:
* Zajednica Superligaša o odlaganju derbija
* Partizan "vlada" u derbijima dok Zvezda osvaja titule (TV B92)
* Zvezdina "mrlja" – Stankovićeve dileme i senke prethodnika
* Partizanovo biti ili ne biti – oprosti se ili napadni titulu
* Stanojević pred derbi: Publika bi nam mnogo značila u našem Hramu

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

160 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve