Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.10.2020.

18:23

Zvezda potvrdila: Kanga ima koronavirus

Gelor Kanga ima koronavirus, potvrdila je Crvena zvezda.

Izvor:

Autor:

Zvezda potvrdila: Kanga ima koronavirus
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

U četvrtak popodne nezvanično smo preneli informaciju da je Kanga zaražen koronavirusom, ali i da se čeka potvrda iz kluba.

Šampion Srbije je zvaničnim saopštenjem potvrdio da Kanga propušta derbi zbog virusa Covid-19.

"Кanga je po povratku sa reprezentativnih obaveza testiran, a potom bio i u potpunoj izolaciji u odnosu na ostatak tima. Rezultati testa su stigli danas i nalaz je pokazao da je pozitivan na korona virus. Izabranici Dejana Stankovića su nastavili normalan trenažni proces i pripreme pred 163. derbi. Ono što je najvažnije, to je da se Кanga, kao i Ivanić, dobro oseća i verujemo da će ubrzo biti na terenu sa saigračima. Naš klub testira igrače na virus Кovid 19 na svakih sedam dana i tako vrši mere prevencije neophodne da zdravlje svih zaposlenih. Geloru Кangi želimo brz i uspešan oporavak, te da se što pre priključi ekipi u novim pobedama!", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Zvezda u nedelju gostuje najvećem rivalu Partizanu, u 163. "večitom" derbiju, a potom u četvrtak gostuje u Nemačkoj ekipi Hofenhajma u prvom kolu Lige Evrope.

Crveno-beli će biti značajno oslabljeni u ove dve utakmice neigranjem Kange i Ivanića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve