Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.10.2020.

10:51

Partizan prodaje napadača, a to nije Sadik

Iako se posle eliminacije iz Evrope priča da bi Partizan mogao da proda Umara Sadika, drugi napadač je pred izlaznim vratima.

Izvor: SS

Autor: SS

Partizan prodaje napadača, a to nije Sadik
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Bojan Matić nije uspeo da se nametne kao rešenje Aleksandru Stanojeviću i zbog toga mu se traži zamena.

Pojedini mediji su preneli da će to biti Filip Holender, mađarski reprezentativac, ali je u isto vreme za njega zainteresovan i Galatasaraj.

Ipak, "Mozzartsport" piše da bi Bojan Matić mogao takođe da krene put Turske, jer je jedan tamošnji klub zainteresovan za njegove usluge.

U Partizanu se definitivno nije nametnuo, jer je ulogu drugog napadača, iza Sadika, neretko preuzimao Lazar Marković, pa i Sejduba Suma.

U svakom slučaju, Matić će otići samo ukoliko transfer bude mnogo veći od 120.000 evra za koliko je u januaru stigao u Humsku iz Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve