Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.09.2020.

09:05

Zvezda ipak bez Garsije na Kipru, Stanković poveo 20 fudbalera

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, odlučio je koje fudbalere vodi na Kipar na meč protiv Ararata u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: PT

Autor: PT

Zvezda ipak bez Garsije na Kipru, Stanković poveo 20 fudbalera
Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli u četvrtak od 19 časova igraju protiv jermenskog predstavnika, a utakmica će biti odigrana na neutralnom terenu u Nikoziji.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde odlučio se da na put povede 20 fudbalera.

Na spisku putnika na Kipar nalaze se: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Strahinja Eraković, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov i Dijego Falćineli.

Na spisku nema Matea Garsije koji je bio najavljen i licenciran za put na Kipar.

Podsećamo da se ove sezone u poslednjem četvrtom kolu kvalifikacija za drugo po redu najkvalitetnije takmičenje u Evropi igra samo jedna utakmica, a ukoliko ne bude pobednika u regularnom delu igraće se produžeci, a ako i tada meč ne bude rešen pristupiće se izvođenju jedanaesteraca.

Crvena zvezda, pobedom u ovoj utakmici, ima priliku da igra grupnu fazu evropskih takmičenja četvrtu godinu zaredom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve