Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.09.2020.

08:31

Reprezentativac Jermenije odbacio transfer – želi u rat

Varazdan Harojan, član selekcije Jermenije, prekinuo je karijeru kako bi se stavio na raspolaganje svojoj zemlji u ratu sa Azerbejdžanom.

Izvor: MS

Autor: MS

Reprezentativac Jermenije odbacio transfer – želi u rat
Harojan i Tomas Miler, photo by Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images

Harojan je trebalo da se pridruži grčkoj Larisi, ali je igrač to stavio u drugi plan jer je zatražio da bude mobilisan zbog dešavanja u regionu Nagorno-Karabaha.

Ovaj 28-godišnji defanzivac nedavno je napustio ruski Ural sporazumnim raskidom ugovora kako bi nastavio karijeru u Grčkoj.

Ipak, u ovom trenutku mu je prioritet da se odazove pozivu domovine i već se nalazi u ratnoj zoni, kako je objasnio njegov agent.

Harojan je odigrao 51 meč za Jermeniju, dao je dva gola, a pre Urala bio je član iranskog Patanija i Padideha, kao i jermenskog Pjunika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve