Nova vest
Fudbal

Subota, 26.09.2020.

10:30

"Inter radi sjajan posao zahvaljujući Konteu"

Predsednik Intera Đuzepe Marota govorio je o treneru Antoniju Konteu.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Bepe Marota je pohvalio Kontea i rekao da njegov naporni rad daje nadu Interu da stvari mogu biti mnogo bolje u budućnosti.

On je to rekao na konferenciji za mediji koja je održana pred Interovu utakmicu sa Fiorentinom na startu Serije A.

"Naš posao je da pripremimo ekipu za sezonu u kojoj imamo visoka očekivanja, ali moramo biti realni i shvatiti gde su naše granice. Pandemija koronavirsa je stvorila mnogo problema za nas, ali nismo jedini, svaki klub mora da pazi na finansije više nego ikada ranije. Mi smo odradili sjajan posao, zahvaljujući Konteu. Naporni rad koji on forsira zaslužuje svako poštovanje, igrali smo finale Lige Evrope i bili drugi u Italiji, to ne sme da se zaboravi", rekao je Bepe Marota.

Inter ima jedan cilj ove sezone - da otme titulu Juventusu. I vrlo je bitno kakav će start imati, pa je večeras (20.45) protiv Fiorentine pobeda imperativ. Kvota na keca je 1,55, na kombinazziju 1&3+ 2,20, a ako ne verujete u Nerazure, dupla šansa X2 je 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Fiorentina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve