Leonardo nije hteo da se ubije FOTO

Bombastično su mnogi domaći mediji objavili vest da je bivši fudbaler Partizana Leonardo da Silva Souza pokušao samoubistvo.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: StarSport/Srđan Stevanović
Foto: StarSport/Srđan Stevanović

Navodno je Brazilac pokušao da "digne ruku" na sebe, a da je svoju odluku obrazložio u objavi na Instagramu uz sliku iz bolnice.

Međutim, istina je nešto drugačija i informacija da je hteo da se ubije nije bila tačna.

Leonardo je povredio zglob i operisao ga posle nekoliko meseci mučenja sa istim, zbog čega na terenu nije prikazivao ni deo svog kvaliteta.

"Odlučio sam da podelim moj bol sa vama! Prošla je skoro cela godina žrtvovanja. Sam sam nosio svoj bol. Proveo sam mesece u mučenju i frustracijama. Znao sam koliko je ozbiljno, pokušali su da pomognu, ništa se nije dogodilo. Sve što sam prošao bilo je u pokušaju da pomognem onima koje najviše volim. Ne želim da ulazim u detalje, ali sam bio blizu toga da odustanem od svega. Onda mi se Bog obratio! Rekao mi je da nije vreme da stanem, da pravi šampioni uvek na kraju završe na vrhu. Predsednik kluba mi je mnogo pomogao. Hvala mu na svemu. Danas počinje nova priča", napisao je na Instagramu bivši fudbaler Partizana.

Time je Leonardo hteo da poruči da je pomišljao na kraj karijere (a ne sopstvenog života), ali da će uzdignuta čela nastaviti dalje.

Leonardo je u Srbiji postao ljubimac navijača Partizana kada je u sezoni 2016/2017 sa crno-belima stigao do osvajanja "duple krune".

Sa Urošem Đurđevićem je činio jedan od najboljih tandema u istoriji kluba i zajedno su dali 50 golova u toj sezoni.

Kasnije se otisnuo u Al-Ahli za 4.000.000 evra, potom igrao za Al-Vahdu, a trenutno je član Šabab Al-Ahlija iz Emirata.

Pred njim je još nekoliko godina vrhunskog fudbala, posebno ukoliko operacija i oporavak zgloba prođu uspešno.

Ali daleko od toga da je 28-godišnji fudbaler, koji ima sina, poželeo sebi da oduzme život.

strana 1 od 3 idi na stranu