Koković preuzeo Grafičar – "jedinstveni klub u Srbiji"

Srpski fudbalski trener Radomir Koković novi je šef stručnog štaba Grafičara, člana Prve lige Srbije, koji je razvojni tim Crvene zvezde.

LNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Želim da se zahvalim u svoje ime i u ime svih zaposlenih u FK Grafičar dosadaššnjem treneru Miliji Žižiću za sve sto je uradio za nas, na energiji, posvećenosti, profesionalnosti i emociji koje je nesebično davao i zalagao se da svakoga dana budemo sve bolji. Njegovo ime ostaće upisano u istoriji kluba. ŽŽelimo mu puno sreće kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ujedno žželim Radomiru Kokoviću dobrodoššlicu u klub", izjavio je predsednik Grafičara Slobodan Govedarica.

On je dodao da je uveren da će imati dugu i plodotvornu saradnju, pre svega u stvaranju mladih igrača.

"To smo na startu rada ove uprave proklamovali kao osnovni cilj. Zato se kao društveno odgovoran klub trudimo da iz godine u godinu unapređujemo sportsku infrastrukturu i stvorimo bolje uslove za rad i razvoj mlađih kategorija. Ponosni smo na preko 300 dece koja danas treniraju u našem klubu i nastavićemo i u narednim godinama da budemo fokusirani na razvoj mladih igrača, po čemu smo jedinstven klub u Srbiji", istakao je Govedarica.

strana 1 od 3 idi na stranu